nivell-logo

Tanken är enkel ...

Det handlar om att underlätta vid de tillfällen man ska avjämna eller nivåanpassa ett underlag. Nivellregel, ställskruv och infästning är allt som behövs. Nivell passar alla typer av ytskikt.

Nivell System var i mitten på 90-talet först med ett komplett system för uppreglade golv. Allt sedan dess har Nivell varit marknadsledande.

loading...

Nivell System var i mitten på 90-talet först med ett komplett system för uppreglade golv. Allt sedan dess har Nivell varit marknadsledande.

Tanken är enkel. Det handlar om att underlätta vid de tillfällen man ska avjämna eller nivåanpassa ett underlag. Nivellregel, ställskruv och infästning är allt som behövs. Nivell passar alla typer av ytskikt.

Över 6 miljoner kvadratmeter golv har installerats med Nivell - i allt ifrån stora nyproducerade bostadshus till renovering av gillestugor. 

Nivell System är en svensk produkt som produceras i Mariestad där även huvudkontoret ligger.

Alla reglar är tillverkade av svenskt trä - gran för systemlösningen inomhus och fur som tryckimpregneras för systemlösningen utomhus.

Miljö

Nivell System en svensk produkt som produceras i Mariestad där även huvudkontoret ligger. Alla reglar tillverkas av svensk träråvara.

Nivell klarar kraven..

Nivell är miljövarudeklarerat enligt BASTA samt typgodkänt och SP certifierat.

Fördelar

  • Få komponenter
  • Regel, skruv och infästning är allt som behövs
  • Snabbt montage
  • Effektiv lösning vid fukt, lukt, mögel och radon
  • Kort evakueringstid vid fuktskador
  • Effektivt akustikgolv med bibehållen stabilitet

   eller ring oss på tel 0501-715 90   

Trä har unika egenskaper och har i alla tider varit ett av världens bästa och mest använda byggnadsmaterial. Trä är dessutom förnyelsebart och bra för miljön vilket är nog så viktigt. Det är alltså ingen tillfällighet att våra reglar tillverkas av svensk träråvara.

Det är ett medvetet och naturligt val.

Trä – ett naturligt val

Nivellreglar är framtagna i kvalitet lägst C-24 enligt Svensk Standard SS 230120. Om trävarorna ska gå på export gäller INSTA142. För rakhetskraven gäller T1-C18 enligt samma standard. Virket är nedtorkat till medelfuktkvot 12% enligt SS EN 14298. Reglarna är hyvlade och finsågade med runda hörn, kvalitetsstämplade och identierbara. Alla Nivellreglar har en standardlängd av 3,6 m och är förborrade och gängade, samt levereras inplastade i buntar från fabrik.