NIVELL UTEGOLV

ETT GENIALT ENKELT SYSTEM FÖR DE FLESTA GOLV UTOMHUS

• Passar alla fasta markförhållanden – även ojämna underlag
• Snabbmonterat undergolvsystem med få komponenter
• Ingen plintgjutning
• Demonterbart funktionsgolv

regla altangolv utan plintar

Regla altangolv utan plintar med ett funktionsgolv från Nivell System

Våra tryckimpregnerade reglar med förborrade hål har förmonterade hylsor för Nivellskruvarna. Skruvarnas utformning gör att ditt utegolv kan monteras på de flesta fasta underlag utan gjutna plintar – som till exempel på markstensplattor, asfalt, tjärpapp, plåt, berg eller trä. Det håller nere kostnaderna och snabbar upp installationen avsevärt. Vårt funktionsgolv har en stor spännvidd i bygghöjd som gör att du enkelt får ett golv i våg även när underlaget är mycket ojämnt.

Nivell System utegolv med total flexibilitet

Metoden att regla altangolv utan plintar fungerar utmärkt för de flesta utomhusmiljöer såsom altaner, terrasser, balkonger, trädäck, uteserveringar mm. Systemet är enkelt att använda för säsongsutnyttjande. Montera, demontera, lagra och montera på nytt. Oavsett förutsättningarna får du en stabil och hållbar lösning med vårt system.

Så här fungerar Nivells utegolv – altan

Regelsystemet består i huvudsak av två komponenter – Nivellskruven och Nivellreglar med vår reglgänghylsa förmonterad. Golvreglarna hålls uppe med Nivells justerbara skruvar som oavsett ojämnheter och nivåskillnader i underlaget ger önskad höjd. Ovanpå reglarna monteras ett valfritt ytskikt.

Den flexibla Nivellskruven

Nivell utomhusskruv som är UV-beständig finns i olika längder som ger stor spännvidd i bygghöjd, 55–386 mm. Skruven kan monteras med eller utan stödfot. Stödfoten används främst när man inte vill eller kan borra i underlaget och fästs då med lim. Stödfoten ger även en större lastspridning. Vårt system skapar enkelt ett golv i våg, även när underlaget är mycket ojämnt.

Använd vår regelgänghylsa i valfri regel

Regelgänghylsan är en produkt som gör det möjligt att själv bestämma om man behöver en extra skruv i regeln eller ett stöd mot en vägg. Den kan även användas som sista hålet på en regel om man behöver kapa den. Föredrar du t ex egna reglar använder du med fördel vår regelgänghylsa. Förborra med 26 mm borr och montera regelgänghylsan i hålet med gummiklubba.

Belastning

Som standard klarar vårt system en belastning på 2 kN/m², men det går enkelt att förstärka det uppreglade golvet lokalt med extra skruv och reglar för att klara höga punktlaster som t ex en kamin, köksö, vapenskåp, bokylla m m.

Kontakta gärna oss på Nivell System för rådgivning och projektering »

Nivell mängdberäkning

Med vår mängdberäkning hjälper vi dig att räkna materialåtgång på ditt byggprojekt. Du guidas genom alla olika val så som bygghöjd, ev ventilation, reglar, skruv och infästning. När du gjort dina val kan du ladda ner dokumentet eller direkt begära en offert.

Till Mängdberäkningsverktyget »

Komplett sortiment med Nivells undergolvsystem

Vi uppfann golvregelsystemet redan 1993, därför har vi lång erfarenhet av smarta, lättmonterade funktionsgolv. Vi har idag ett 
komplett sortiment för ett lyckat resultat, t ex infästning, isolering, monteringsverktyg, ventilation m m.

RAPPORTER FRÅN VERKLIGHETEN